leuke moppen

leuke moppen
auto
baby
belgen
blondjes
carnaval
dieren
dokter
halloween
hollanders
huishouden
jantje
kerken
kerst
kinderen
kroeg
leger
liefde
moederdag
pasen
politiek
sam en moos
schoonmoeder
sport
sterren
vaderdag
valentijn

meer fun
het toppunt van
leuke raadsels
leuke sinterklaas moppen.

Sinterklaas wil graag van Marietje weten wat ze in haar schoentje zou willen hebben. Marietje hoeft niet lang na te denken en zegt: "de pil" "Waarom de pil?" vraagt de Sint. "Nou" zegt Marietje, "Ik heb nu al zes poppen en dat is meer dan genoeg" In een winkelcentrum in Rotterdam vraagt Sinterklaas aan een meisje hoe ze heet, begint het meisje heel boos te kijken. Sinterklaas vraagt het opnieuw. Nu antwoordt het meisje heel boos: "Dat heb ik je vanmorgen in Schiedam verteld en nu ben je het alweer vergeten!" Op 3 december is Sint Nicolaas in de Bijenkorf te Rotterdam aanwezig. Alle kinderen mogen bij Sinterklaas op schoot zitten en hem het cadeau vragen dat ze op 5 december willen hebben. Na lang wachten is een klein jongetje aan de beurt. Nadat hij is gaan zitten bij de Sint is het eerste wat het jongetje zegt: "Sint ik heb de zelfde naam als U." "Zo", zegt Sint, "en wat wil Tonnie hebben op 5 december?"
2 verlegen kleine meisjes staan voor Sinterklaas. "Wat willen jullie graag hebben van Sinterklaas?" vraagt de Sint. zegt het 1e meisje: "ik zou heel graag een pop willen hebben" zegt het 2e meisje: "ik graag een tampon Sinterklaas". "Een tampon??" "Ja" zegt het meisje heel onschuldig, "daar kun je toch alles mee doen? paardrijden, zwemmen, tennissen" Een man rijdt in Belgie, opeens ziet hij een jongetje midden op de snelweg vissen. Even later ziet hij Sinterklaas in zijn stoomboot, ook midden op de snelweg. Nou wordt het toch echt te gek, wat een vreemd land is dit toch, denkt de man. Even later ziet de man een politie-agent op een fiets en zegt:"U moet op de snelweg gaan kijken, daar doen ze zo gek!" "Is goed hoor", zegt de politie-agent,"momentje, dan zwem ik er wel even heen!" Wat is Sinterklaas met een zaklantaarn?
Een schijn heilige.

Hoe heet de stoomboot van Sinterklaas?
De Taai Tanic.

Waarom komt Sinterklaas niet in een moskee? Omdat er te veel schoenen staan!


leuke moppen zijn leuke teksten waar je om kunt lachen. er zijn natuurlijk veel meer soorten teksten zoals mooie teksten, leuke teksten, tekstjes, zinnen, spreekwoorden en gezegden, spreuken en weerspreuken. Deze zijn allemaal hieronder te vinden.

leuke tekst
leuke teksten
tekstjes
teksten voor kaarten
leuke kaartteksten
mooie spreuken
geboortekaartjes teksten
mooie zinnen
leuke zinnen
mooie teksten
weerspreuken
trouwkaart tekst
tekst geboortekaartje
mooie engelse zinnen
leuke engelse teksten
liefdes zinnen
spreekwoorden en gezegden
feest teksten

hebben we het over teksten dan is het bruggetje naar leuke plaatjes met teksten snel geslagen. ook deze vind je snel bij moppenton.nl

leuke verjaardag plaatjes
verjaardag plaatjes
plaatjes
1001 verjaardagsplaatjes
verjaardag tekst plaatjes
felicitatie plaatjes
leuke liefdesplaatjes
trouwplaatjes met tekst
felicitatie tekstplaatjes
liefdeplaatjes
feest plaatjes
plaatjesz
mooie plaatjes
sinterklaasplaatjes
geboorteplaatjes
vintage plaatjes
1001 plaatjes tips
kerstplaatjes
leuke plaatjes
gedichten plaatjes
leuke tekstplaatjes
plaatjes met tekst

home © moppenton.nl, leuke sinterklaas moppen