leuke moppen

leuke moppen
auto
baby
belgen
blondjes
carnaval
dieren
dokter
halloween
hollanders
huishouden
jantje
kerken
kerst
kinderen
kroeg
leger
liefde
moederdag
pasen
sam en moos
schoonmoeder
sinterklaas
sport
sterren
vaderdag
valentijn

meer fun
het toppunt van
leuke raadsels
leuke politiek moppen.

Een man moet onderzoeken hoeveel mensen er gemiddeld werken op een gemeentehuis. resultaat van het onderzoek: Bijna de helft.

De minister van buitenlandse zaken moet heel nodig naar het toilet, onderweg zegt hij tegen z'n chauffeur: "stop hier maar, ik hou het niet meer, ik plas wel even tegen die boom" Terwijl hij dat doet, ziet een oud vrouwtje dat en zegt: "Minister, dit is wel het grofste wat ik ooit heb gezien" Zegt de minister: "wat dacht u van de lengte?"
De Amerikaanse en Franse president en Saddam Houssein zitten samen in een café op te scheppen: De Amerikaanse president zegt: "het vrijheidsbeeld is zo hoog, als ik op het puntje ga staan kan ik over heel west New York kijken" "Dat is nog niks", zegt de Franse president, "als ik op de eifeltoren ga staan kan ik over half parijs kijken!" Zegt Saddam op zijn beurt: "als ik op een baksteen ga staan kan ik na jullie bombardementen over heel Irak heen kijken!" Een Amerikaanse toerist vraagt een voorbijganger naar de betekenis van de kleuren van de Nederlandse vlag. "Dat heeft alles te maken met de belastingen," krijgt hij te horen, "als we de aanslag in de bus krijgen worden we rood van woede en wanneer we het te betalen bedrag lezen trekken we wit weg om ons vervolgens blauw te betalen." Zegt de Amerikaan: "Bij ons is dat ongeveer hetzelfde, alleen zien wij er ook nog sterretjes bij
De minister-president is in het stemlokaal, waar een oud vrouwtje voor hem staat. Opeens struiktelt ze en valt ze op haar rug. De minister-president helpt haar overeind en zegt: "Nou mevrouw, nu ik u overeind geholpen heb, stemt u toch zeker wel op mijn politieke partij he?" "Nou, zegt het oude vrouwtje, ik ben wel op m'n rug gevallen, maar niet op m'n achterhoofd!" Een notaris zoekt iemand die goed kan tellen. Komt de eerste sollicitant, de notaris vraagt de man tel eens tot 10, de man begint 2, 4, 6, 8, 10. De notaris vraagt: 'waarom tel je de oneven niet mee?' de man: 'sorry ik ben postbode geweest.' Dan komt de volgende, een ambtenaar, de man telt gelijk:'1,2,3,4,5,6,7,8,9,10. Notaris: kan je ook verder tellen? Man: Ja hoor, Boer, vrouw, heer, aas 3 bekende Nederlandse politici zitten in een vliegtuig. Ze worden gefilmt bij een belangrijke bespreking en willen natuurlijk allemaal een beetje zichzelf promoten. Na een tijdje zegt Rutten: "ik gooi 1 euro uit het raam dan maak ik iemand in Nederland blij!" Bos zegt: "ik gooi 2 euro's uit het raam dan maak ik 2 mensen in Nederland blij!" Toen zei Balkenende: "ik gooi mezelf uit het raam dan maak ik heel Nederland blij!"


leuke moppen zijn leuke teksten waar je om kunt lachen. er zijn natuurlijk veel meer soorten teksten zoals mooie teksten, leuke teksten, tekstjes, zinnen, spreekwoorden en gezegden, spreuken en weerspreuken. Deze zijn allemaal hieronder te vinden.

leuke tekst
leuke teksten
tekstjes
teksten voor kaarten
leuke kaartteksten
mooie spreuken
geboortekaartjes teksten
mooie zinnen
leuke zinnen
mooie teksten
weerspreuken
trouwkaart tekst
tekst geboortekaartje
mooie engelse zinnen
leuke engelse teksten
liefdes zinnen
spreekwoorden en gezegden
feest teksten

hebben we het over teksten dan is het bruggetje naar leuke plaatjes met teksten snel geslagen. ook deze vind je snel bij moppenton.nl

leuke verjaardag plaatjes
verjaardag plaatjes
plaatjes
1001 verjaardagsplaatjes
verjaardag tekst plaatjes
felicitatie plaatjes
leuke liefdesplaatjes
trouwplaatjes met tekst
felicitatie tekstplaatjes
liefdeplaatjes
feest plaatjes
plaatjesz
mooie plaatjes
sinterklaasplaatjes
geboorteplaatjes
vintage plaatjes
1001 plaatjes tips
kerstplaatjes
leuke plaatjes
gedichten plaatjes
leuke tekstplaatjes
plaatjes met tekst

home © moppenton.nl, leuke politiek moppen