leuke moppen

leuke moppen
auto
baby
belgen
blondjes
carnaval
dieren
dokter
halloween
hollanders
huishouden
jantje
kerken
kerst
kinderen
leger
liefde
moederdag
pasen
politiek
sam en moos
schoonmoeder
sinterklaas
sport
sterren
vaderdag
valentijn

meer fun
het toppunt van
leuke raadsels
leuke kroeg moppen.

Een man en een vrouw zitten in een café. De man zegt:?Ik weet waarom jij bestaat??. Zegt de vrouw:?Waarom dan?? Zegt de man:?vlooien hebben ook recht op een thuis?.

Een man komt een kroeg binnen en vraagt: 'Is hier een toilet?' De ober: 'Ja, maar die zit verstopt' Man: 'Maakt niet uit, ik vind hem wel.'
Een beul van een vent komt bij een kroeg. Hij zegt tegen de barman:''Drie bier of anders....''De barman wordt bang en geeft snel drie bier. De volgende dag komt die grote vent weer in de kroeg en zegt:''Drie bier of anders....''De barman wordt weer bang, maar vraagt:``Wat anders?'' Zegt die sterke vent:''Drie chocomel" Ik kwam laatst in het café en ik zeg tegen de kastelijn: ''Mag ik wel 3 bier en een witte wijn voor het gezeik begint.'' Ik snel opdrinken. Zeg ik later tegen de kastelijn: '' Mag ik wel 3 bier en een witte wijn voor het gezeik begint.'' Nou, ook weer snel achter over slaan. Zeg ik weer tegen de kastelijn: '' Mag ik wel 3 bier en een witte wijn voor het gezeik begint'' Hij zegt '' Heb je wel geld bij je''. Ik zeg: '' Daar begint het gezeik al''
Er komen een Belg, een Nederlander en een Duitser een café binnen. Zegt de barman: "Zeg, is dit soms een mop of zo?!"

Zitten twee vrienden aan de bar, vraagt de een aan de ander: "Wil je een biertje?" Zegt de ander: "Je vraagt een koe toch ook niet of ie gras lust!"
Er zit een man in een cafe hij bestelt 5 bier en drinkt ze in een keer leeg. Zegt die barman: "Waarom drink je ze zo snel leeg dat is toch zonde?" "Ja", zegt die man, "dat zou jij ook doen als je geen geld had."

Wat is het verschil tussen een penalty en een biertje? Een biertje gaat er altijd in!
Een man komt een café binnen. Hij zegt tegen iedereen: "Ik heb een nieuw cijferslot! De code is 3333." Dan zegt de barman: "Dat moet je niet zeggen, nu kan iedereen je fiets stelen." Zegt de man weer: "Nee hoor, ik heb het niet in de goede volgorde verteld!"


leuke moppen zijn leuke teksten waar je om kunt lachen. er zijn natuurlijk veel meer soorten teksten zoals mooie teksten, leuke teksten, tekstjes, zinnen, spreekwoorden en gezegden, spreuken en weerspreuken. Deze zijn allemaal hieronder te vinden.

leuke tekst
leuke teksten
tekstjes
teksten voor kaarten
leuke kaartteksten
mooie spreuken
geboortekaartjes teksten
mooie zinnen
leuke zinnen
mooie teksten
weerspreuken
trouwkaart tekst
tekst geboortekaartje
mooie engelse zinnen
leuke engelse teksten
liefdes zinnen
spreekwoorden en gezegden
feest teksten

hebben we het over teksten dan is het bruggetje naar leuke plaatjes met teksten snel geslagen. ook deze vind je snel bij moppenton.nl

leuke verjaardag plaatjes
verjaardag plaatjes
plaatjes
1001 verjaardagsplaatjes
verjaardag tekst plaatjes
felicitatie plaatjes
leuke liefdesplaatjes
trouwplaatjes met tekst
felicitatie tekstplaatjes
liefdeplaatjes
feest plaatjes
plaatjesz
mooie plaatjes
sinterklaasplaatjes
geboorteplaatjes
vintage plaatjes
1001 plaatjes tips
kerstplaatjes
leuke plaatjes
gedichten plaatjes
leuke tekstplaatjes
plaatjes met tekst

home © moppenton.nl, leuke kroeg moppen