leuke moppen

leuke moppen
auto
baby
belgen
blondjes
carnaval
dieren
dokter
halloween
hollanders
huishouden
jantje
kerken
kinderen
kroeg
leger
liefde
moederdag
pasen
politiek
sam en moos
schoonmoeder
sinterklaas
sport
sterren
vaderdag
valentijn

meer fun
het toppunt van
leuke raadsels
leuke kerst moppen.

De kerstman zit samen met sinterklaas aan de bar na te praten over de gezellige december dagen, zegt sinterklaas ineens:"geef mij nog maar een biertje" waarop de kerstman zegt: "echt niet....ik ben sinterklaas niet"

De Kerstman staat bij de bushalte als iemand aan hem vraagt: "Meneer, heeft u een windje gelaten?" "Ja, natuurlijk, dacht u dat ik altijd zo stonk?"
De zoon van een maffia leider gaat een kerstwens schrijven aan Jezus. Hij schrijft: "Lief kindeke Jezus, ik ben een hele lieve jongen, dus wil ik voor kerst een nieuwe...." Ondertussen denkt hij, nee..dit komt nooit geloofwaardig over,dus begint hij opnieuw te schrijven, grrrr, dit is weer niks denkt hij Dan krijgt hij een idee. Hij pakt het beeld van de Maagd Maria, zet het op het toilet en doet de deur op slot. Hij pakt een nieuw stuk papier en schrijft: "Lief kindeke Jezus. Als je ooit je moeder nog terug wilt zien...." De kerstman bestaat omdat... Al die cadeauīs ergens vandaan moeten komen. Hij in elk winkelcentrum aanwezig is. Niemand anders zo gek is om op de Noordpool te gaan wonen. Hij elk jaar zijn sporen achter laat. Iemand de melk en koekjes mee moet nemen. Mevrouw Claus met iemand getrouwd is. De elfen een baas hebben. Iemand Rudolf te eten moet geven. We het hele jaar proberen aardig te zijn tegen elkaar. Onze ouders nooit liegen.
Man zegt tegen zīn vrouw: "Wat wil je voor Kerstmis?" Zij: "Een echtscheiding!" Hij: "Heb je niet iets goedkopers? "

Een gewone vlieg vraagt aan een 1-dags-vlieg: "Kom je morgen ook kerst bij mij vieren?"

De leraar geeft natuurkundeles. "Bij hitte zet iets uit, bij kou krimpt iets in. Wie weet een goed voorbeeld?" zegt Mark: "De zomervakantie duurt zes weken, maar de kerstvakantie duurt maar veertien dagen!"
Een man wordt beschuldigd van diefstal en moet voor de rechter komen. Rechter: "Hoe komt u aan al die nieuwe kerstspullen?" Verdachte: "Ik heb heel vroeg kerstinkopen gedaan, edelachtbare!" Rechter: "Hoe vroeg dan?" Verdachte: "Een uur voordat de winkel openging!"

De Kerstman loopt een postkantoor binnen en vraagt om een postzegel van 78 eurocent. "O ja," zegt hij tegen de verkoper, "wilt u het prijsje er af halen? Het is namelijk een cadeautje."
De Kerstman gaat door een schoorsteen naar beneden en komt toevallig in de kamer van een vrouw, die zich net uitgekleed heeft om naar bed te gaan."Jeetje" denkt de Kerstman, als ik nu zou doen wat ik graag zou willen, ben ik niet zo'n goedheilig man meer als mijn collega Sinterklaas, maar als ik het niet doe kan ik niet meer door de schoorsteen terug naar boven.'


leuke moppen zijn leuke teksten waar je om kunt lachen. er zijn natuurlijk veel meer soorten teksten zoals mooie teksten, leuke teksten, tekstjes, zinnen, spreekwoorden en gezegden, spreuken en weerspreuken. Deze zijn allemaal hieronder te vinden.

leuke tekst
leuke teksten
tekstjes
teksten voor kaarten
leuke kaartteksten
mooie spreuken
geboortekaartjes teksten
mooie zinnen
leuke zinnen
mooie teksten
weerspreuken
trouwkaart tekst
tekst geboortekaartje
mooie engelse zinnen
leuke engelse teksten
liefdes zinnen
spreekwoorden en gezegden
feest teksten

hebben we het over teksten dan is het bruggetje naar leuke plaatjes met teksten snel geslagen. ook deze vind je snel bij moppenton.nl

leuke verjaardag plaatjes
verjaardag plaatjes
plaatjes
1001 verjaardagsplaatjes
verjaardag tekst plaatjes
felicitatie plaatjes
leuke liefdesplaatjes
trouwplaatjes met tekst
felicitatie tekstplaatjes
liefdeplaatjes
feest plaatjes
plaatjesz
mooie plaatjes
sinterklaasplaatjes
geboorteplaatjes
vintage plaatjes
1001 plaatjes tips
kerstplaatjes
leuke plaatjes
gedichten plaatjes
leuke tekstplaatjes
plaatjes met tekst

home © moppenton.nl, leuke kerst moppen