leuke moppen

leuke moppen
auto
baby
belgen
blondjes
carnaval
dieren
dokter
halloween
hollanders
huishouden
jantje
kerst
kinderen
kroeg
leger
liefde
moederdag
pasen
politiek
sam en moos
schoonmoeder
sinterklaas
sport
sterren
vaderdag
valentijn

meer fun
het toppunt van
leuke raadsels
leuke kerken moppen.

Wist je dat er twee hemelpoorten zijn? Laatst was ik er, voor de linkerpoort stond een lange rij mannen te wachten. Ik vroeg: Waarom staan jullie hier? Een man zei: "Hier staan alle mannen die onder de plak van hun vrouw zitten." Voor de rechterpoort zag ik een man staan, helemaal alleen. Ik liep naar hem toe en vroeg: "Waarom sta je hier?" Hij antwoordde: "Mijn vrouw zei dat ik hier moest gaan staan." Een euro ontmoet een vijftig euro biljet, en zegt: "Hoi, waar ben jij allemaal geweest? Ik heb je tijden niet gezien hier." Het biljet antwoordt: "Ik ben in casino?s geweest, op een cruiseschip, bij een paar voetbalwedstrijden. Lekker afwisselend." De munt antwoordt zuchtend: "Tsja, en raad eens waar ik ben geweest? Collectezak, kerk, collectezak, kerk? Drie dominees bespreken de overlast van vleermuizen in hun kerken. "Ik heb alles geprobeerd, herrie, katten, gif spuiten, maar ze zijn niet weg te krijgen." De tweede beaamt dit. "Ik ook. We hebben ze zelfs proberen uit te roken, maar zonder succes." Zegt de derde triomfantelijk: "Ik ben ze kwijt! Ik heb ze gedoopt en lid van de kerk gemaakt ? daarna heb ik ze nooit meer gezien!"
In een klein dorpje in het noorden van het land zijn twee kerken waarvan de pastoor en de dominee al jaren in onmin met elkaar leven. Op het jaarlijks feest in het dorpshuis lopen ze elkaar tegen het lijf in de smalle gang. De pastoor zegt: "Ik ga niet opzij voor een farizeŽr". De dominee doet een stap opzij en zegt: "Ik wel". Een Zwitserse christen vraagt een nederlandse christen: "Hoe komt het toch dat Nederland zo vlak is?" De Nederlander: "O, dat komt door ons grote geloof. We hebben alle bergen verzet zoals in MattheŁs 17:20 staat!" Dat Eva door God een hulp voor Adam wordt genoemd, maakt duidelijk wie van die twee het meest hulpbehoevend is.

Waarom schiep God eerst de man en daarna de vrouw? Antwoord: Omdat je gewoonlijk eerst een schets maakt en dan pas je meesterwerk.


leuke moppen zijn leuke teksten waar je om kunt lachen. er zijn natuurlijk veel meer soorten teksten zoals mooie teksten, leuke teksten, tekstjes, zinnen, spreekwoorden en gezegden, spreuken en weerspreuken. Deze zijn allemaal hieronder te vinden.

leuke tekst
leuke teksten
tekstjes
teksten voor kaarten
leuke kaartteksten
mooie spreuken
geboortekaartjes teksten
mooie zinnen
leuke zinnen
mooie teksten
weerspreuken
trouwkaart tekst
tekst geboortekaartje
mooie engelse zinnen
leuke engelse teksten
liefdes zinnen
spreekwoorden en gezegden
feest teksten

hebben we het over teksten dan is het bruggetje naar leuke plaatjes met teksten snel geslagen. ook deze vind je snel bij moppenton.nl

leuke verjaardag plaatjes
verjaardag plaatjes
plaatjes
1001 verjaardagsplaatjes
verjaardag tekst plaatjes
felicitatie plaatjes
leuke liefdesplaatjes
trouwplaatjes met tekst
felicitatie tekstplaatjes
liefdeplaatjes
feest plaatjes
plaatjesz
mooie plaatjes
sinterklaasplaatjes
geboorteplaatjes
vintage plaatjes
1001 plaatjes tips
kerstplaatjes
leuke plaatjes
gedichten plaatjes
leuke tekstplaatjes
plaatjes met tekst

home © moppenton.nl, leuke kerken moppen