leuke moppen

leuke moppen
auto
baby
belgen
blondjes
carnaval
dieren
halloween
hollanders
huishouden
jantje
kerken
kerst
kinderen
kroeg
leger
liefde
moederdag
pasen
politiek
sam en moos
schoonmoeder
sinterklaas
sport
sterren
vaderdag
valentijn

meer fun
het toppunt van
leuke raadsels
leuke dokter moppen.

Komt een man bij de dokter, en het gaat erg slecht met hem. De dokter geeft de man als advies om veel modderbaden te nemen, waarop de man vraagt: "Ja maar dokter, helpt dat?" De dokter antwoord: "Nee, maar dan kunt U vast wennen aan de grond!" Bij een jonge dokter die nog niet zo lang geleden is begonnen, komt er op een dag een patient aanbellen. De vrouw van de dokter doet open en vraagt: "Kunt u morgen misschien terugkomen?" "Hoezo", zegt de man, "is de dokter dan niet hier?" "Ja, maar morgen is hij jarig en het zou leuk zijn als er een verrassing was." Komt een vrouw bij de dokter.."mijn man denkt al 2 weken dat hij een vliegtuig is" Zegt de dokter: "ik kan hem misschien wel helpen maar dan moet hij toch zelf even meekomen" Vrouw: "Dat wil hij wel dokter, maar hij kan hier nergens landen."
Er komt een skelet bij de tandarts. na een snel onderzoek zegt de tandarts: aan uw tanden mankeert niets, maar aan uw tandvlees wel

Er komt een man bij de dokter en zegt: "Mijn neus is verstopt." De dokter zegt: "nou dan ga je hem toch zoeken."
Er komt een man bij de dokter en zegt tegen de dokter: "Dokter, ik heb zo het gevoel dat ik genegeerd wordt'. Dokter: "Bzzzz, volgende patiŽnt."

Een man komt bij de dokter en zegt: "Als ik hier druk heb ik pijn! Als ik op mijn been druk, pijn! Als ik op mijn hoofd druk heb ik pijn!" "ik zie het al uw vinger is gebroken!"
Een dom blondje ligt op de operatie tafel en wordt geopereerd. Ineens haalt de chirurg een lepel uit haar buik, en nog een, en zo haalt hij er 21 uit. Dan vraagt de chirurg aan het domme blondje als ze bij is gekomen: "Waarom zaten er 21 theelepels in jouw buik?" Nou u zei zelf: "Je krijgt een kuur van 21 dagen, en je moet 1 theelepel per dag nemen."


leuke moppen zijn leuke teksten waar je om kunt lachen. er zijn natuurlijk veel meer soorten teksten zoals mooie teksten, leuke teksten, tekstjes, zinnen, spreekwoorden en gezegden, spreuken en weerspreuken. Deze zijn allemaal hieronder te vinden.

leuke tekst
leuke teksten
tekstjes
teksten voor kaarten
leuke kaartteksten
mooie spreuken
geboortekaartjes teksten
mooie zinnen
leuke zinnen
mooie teksten
weerspreuken
trouwkaart tekst
tekst geboortekaartje
mooie engelse zinnen
leuke engelse teksten
liefdes zinnen
spreekwoorden en gezegden
feest teksten

hebben we het over teksten dan is het bruggetje naar leuke plaatjes met teksten snel geslagen. ook deze vind je snel bij moppenton.nl

leuke verjaardag plaatjes
verjaardag plaatjes
plaatjes
1001 verjaardagsplaatjes
verjaardag tekst plaatjes
felicitatie plaatjes
leuke liefdesplaatjes
trouwplaatjes met tekst
felicitatie tekstplaatjes
liefdeplaatjes
feest plaatjes
plaatjesz
mooie plaatjes
sinterklaasplaatjes
geboorteplaatjes
vintage plaatjes
1001 plaatjes tips
kerstplaatjes
leuke plaatjes
gedichten plaatjes
leuke tekstplaatjes
plaatjes met tekst

home © moppenton.nl, leuke dokter moppen