leuke moppen

leuke moppen
auto
baby
belgen
carnaval
dieren
dokter
halloween
hollanders
huishouden
jantje
kerken
kerst
kinderen
kroeg
leger
liefde
moederdag
pasen
politiek
sam en moos
schoonmoeder
sinterklaas
sport
sterren
vaderdag
valentijn

meer fun
het toppunt van
leuke raadsels
leuke blondjes moppen.

Waaraan kan je zien dat een domblondje achter de pc heeft gezeten? antwoord: er zit tipex op haar beeldscherm

Ingezonden door: Suzanne & Joop

Gister kwam ik een dom blondje tegen met een wekker in haar mond,...ik zeg tegen haar...hoe komt die wekker in je mond? zij antwoordde,...ik werd vanmorgen wakker naast mijn vriend en die zei,....pfff wat stinkt jij uit je mond zeg,...jij gaat nu je tanden poetsen of je neemt een tic-tac!!!
Waarom gaat een dom blondje in een hoek staan als het koud is? Omdat het daar altijd 90 is!

Ingezonden door: Agnes


Zitten 2 blonde vriendinnen tegenover elkaar in de trein, het eerste blondje besluit haar lippen bij te gaan werken. Ze pakt haar beauty-case,en opent hem om haar lippenstift te pakken. Ineens ziet ze het spiegeltje in de deksel, ze kijkt erin en schrikt. Zegt de andere Blondine "wat is er?" "ik zie iemand die ik ken in de spiegel" Zegt het andere blondje, laat mij eens kijken? Ze kijkt erin: "Ja, nogal logisch, dat ben ik"
Er was een buikspreker die die zaal met zijn pop helemaal plat kreeg door domme blondjes mopjes te vertellen.de een na de ander en op den duur werdt ie steeds grover van taal,waarop ineens een blondje opstaat en zegt:nu ben ik het zo zat, die stomme grapjes over die domme blondjes!!!!! dus die man zegt gelijk :o mevrouw maar ik bedoelde het niet persoonlijk,waarop het blondje antwoord: nee, ik heb het niet tegen u, maar tegen dat vervelende ventje op uw schoot.
Zegt het ene domme blondje tegen een ander dom blondje, ik heb in een bananenbar gewerkt. Oh wat leuk zegt die ander, mijn moeder werkte vroeger ook bij de groenteboer.. Een dom blondje tegen ander dom blondje: Als jij raad hoeveel sigaretten er in mijn pakje zitten dan mag je ze alle 7 hebben! het andere domme blondje: uuhm 12? Vraagt het domme blondje aan haar vader:"wat eten we vanavond?" zegt de vader:"pannenkoeken" dom blondje:" o ja welke?" vader:"gebakken pannenkoeken" dom blondje:"welke zijn dat dan?" vader:"ik heb nog eens gekeken, het zijn ronde"


leuke moppen zijn leuke teksten waar je om kunt lachen. er zijn natuurlijk veel meer soorten teksten zoals mooie teksten, leuke teksten, tekstjes, zinnen, spreekwoorden en gezegden, spreuken en weerspreuken. Deze zijn allemaal hieronder te vinden.

leuke tekst
leuke teksten
tekstjes
teksten voor kaarten
leuke kaartteksten
mooie spreuken
geboortekaartjes teksten
mooie zinnen
leuke zinnen
mooie teksten
weerspreuken
trouwkaart tekst
tekst geboortekaartje
mooie engelse zinnen
leuke engelse teksten
liefdes zinnen
spreekwoorden en gezegden
feest teksten

hebben we het over teksten dan is het bruggetje naar leuke plaatjes met teksten snel geslagen. ook deze vind je snel bij moppenton.nl

leuke verjaardag plaatjes
verjaardag plaatjes
plaatjes
1001 verjaardagsplaatjes
verjaardag tekst plaatjes
felicitatie plaatjes
leuke liefdesplaatjes
trouwplaatjes met tekst
felicitatie tekstplaatjes
liefdeplaatjes
feest plaatjes
plaatjesz
mooie plaatjes
sinterklaasplaatjes
geboorteplaatjes
vintage plaatjes
1001 plaatjes tips
kerstplaatjes
leuke plaatjes
gedichten plaatjes
leuke tekstplaatjes
plaatjes met tekst

home © moppenton.nl, leuke blondjes moppen