leuke moppen

leuke moppen
auto
belgen
blondjes
carnaval
dieren
dokter
halloween
hollanders
huishouden
jantje
kerken
kerst
kinderen
kroeg
leger
liefde
moederdag
pasen
politiek
sam en moos
schoonmoeder
sinterklaas
sport
sterren
vaderdag
valentijn

meer fun
het toppunt van
leuke raadsels
leuke baby moppen.

2 baby's zijn met elkaar in gesprek, zegt de 1: "jij bent wel erg kaal, hoe komt dat?" ""Nou" zegt de ander, "dat heeft alles te maken met m'n geboorte, ik ben namelijk te vroeg geboren" "Ze waren m'n moeder nog aan het scheren toen ik al met m'n hoofd naar buiten kwam" Er is 1 minuut geleden een zwarte vrouw bevallen, die zwarte vrouw had ook een zwarte man, en hun kind dat geboren werd is ook helemaal zwart, alles is gewoon zwart, lippen, handen, nagels gewoon alles. - nu de vraag: wat voor kleur tanden heeft de baby als alles zwart is????? helemaal geen kleur want een baby heeft helemaal geen tanden als ie pas geboren is! Op de kraamafdeling van het ziekenhuis liggen twee baby's. Zegt de ene: "Zal ik bewijzen dat ik een jongetje ben?" De andere vindt dat wel goed. "Oké, als de zuster weg is zal ik het laten zien", zegt de ene weer. Als even later de zuster vertrokken is, trekt het jongetje zijn broek naar beneden, en zegt: "Kijk dan, blauwe sokjes!"
Een baby zegt tegen een andere baby; Hoe laat ben jij geboren? Waarop de andere antwoord: om 12 uur 's nachts. Zegt de andere baby verbaasd: Jij mag lang opblijven zeg! Een medisch wonder, een vrouw van 75 jaar bevalt van een baby. Gelijk komen al haar vriendinnen op bezoek die dit wonder willen zien, mogen we de baby zien roepen ze tegelijk. Nee zegt de kersverse moeder....pas als hij gaat huilen!" Zodra hij huilt?" vroegen de vriendinnen. "Waarom moeten we wachten tot hij huilt?" De moeder antwoordde: "Omdat ik ben vergeten waar ik hem heb neergelegd."


leuke moppen zijn leuke teksten waar je om kunt lachen. er zijn natuurlijk veel meer soorten teksten zoals mooie teksten, leuke teksten, tekstjes, zinnen, spreekwoorden en gezegden, spreuken en weerspreuken. Deze zijn allemaal hieronder te vinden.

leuke tekst
leuke teksten
tekstjes
teksten voor kaarten
leuke kaartteksten
mooie spreuken
geboortekaartjes teksten
mooie zinnen
leuke zinnen
mooie teksten
weerspreuken
trouwkaart tekst
tekst geboortekaartje
mooie engelse zinnen
leuke engelse teksten
liefdes zinnen
spreekwoorden en gezegden
feest teksten

hebben we het over teksten dan is het bruggetje naar leuke plaatjes met teksten snel geslagen. ook deze vind je snel bij moppenton.nl

leuke verjaardag plaatjes
verjaardag plaatjes
plaatjes
1001 verjaardagsplaatjes
verjaardag tekst plaatjes
felicitatie plaatjes
leuke liefdesplaatjes
trouwplaatjes met tekst
felicitatie tekstplaatjes
liefdeplaatjes
feest plaatjes
plaatjesz
mooie plaatjes
sinterklaasplaatjes
geboorteplaatjes
vintage plaatjes
1001 plaatjes tips
kerstplaatjes
leuke plaatjes
gedichten plaatjes
leuke tekstplaatjes
plaatjes met tekst

home © moppenton.nl, leuke baby moppen