leuke moppen

leuke moppen
baby
belgen
blondjes
carnaval
dieren
dokter
halloween
hollanders
huishouden
jantje
kerken
kerst
kinderen
kroeg
leger
liefde
moederdag
pasen
politiek
sam en moos
schoonmoeder
sinterklaas
sport
sterren
vaderdag
valentijn

meer fun
het toppunt van
leuke raadsels
leuke auto moppen.

Bij een blaascontrole vraagt de agent aan een dronken bestuurder: "Hoeveel pilsjes heeft u op?" De bestuurder: "Ik heb maar 2 glaasjes gehad" Agent: "Nou volgens mij zijn het er wel meer, u mag nu even blazen." Na het blazen slaat het apparaat op tilt. Agent: "Nou wat voor glaasjes heeft u op meneer?" Bestuurder: Kreeg na een aantal flesjes pas een nieuw schoon glas Een man komt in het politiebureau gesneld. "Mijn auto is gestolen",zegt de man verward. De politieagent vraagt of de man een persoonsbeschrijving van de dief kan geven. "Neen, ik kon hem niet herkennen. Het was onmogelijk want de dief droeg een bivakmuts.",zei de man,"maar ik heb de nummerplaat kunnen noteren. Er wordt een man aangehouden door een agent waarop de man vraagt hoezo wilt u mij arresteren? Zegt de agent u rijdt te hard. U moet een alcoholtest ondergaan, zegt de man oke in welk restaurant beginnen we?
Een man doet examen als buschauffeur. Op een gegeven moment zegt de examinator: "Veronderstel, je hebt een bus vol met vakantiegangers en precies op een onbewaakte overgang slaan je remmen vast en in de verte komt een trein aan denderen. Wat doe je?" Zegt de man: "Ik bel mijn grote broer." "Waarom je grote broer?", vraagt de examinator. "Nou, die heeft nog nooit zo'n ongeluk gezien!" Iemand krijgt een bekeuring omdat hij 170 km per uur rijdt. Zegt hij tegen de agent: "Dat kan niet, want ik heb mijn wagen pas een half uur".

Ik zit van de week in een taxi en tik de bestuurder op zijn schouder omdat ik wat wil vragen. De man schrikt zich een ongeluk. Hij zegt sorry hoor dit is mijn eerste dag op de taxi, ik heb vroeger altijd in een lijkwagen gereden.
Autogordel perikelen. Laatst vergat ik mijn autogordel uit te doen en heb ik bijna twee uur met mijn auto op mijn rug rondgelopen.

er staat een man in de file een man naast hem draait het raampje open de man denkt dat hij iets wil zeggen hij draait ook het raampje open zegt de andere man heb jij ook een scheet gelaten???


leuke moppen zijn leuke teksten waar je om kunt lachen. er zijn natuurlijk veel meer soorten teksten zoals mooie teksten, leuke teksten, tekstjes, zinnen, spreekwoorden en gezegden, spreuken en weerspreuken. Deze zijn allemaal hieronder te vinden.

leuke tekst
leuke teksten
tekstjes
teksten voor kaarten
leuke kaartteksten
mooie spreuken
geboortekaartjes teksten
mooie zinnen
leuke zinnen
mooie teksten
weerspreuken
trouwkaart tekst
tekst geboortekaartje
mooie engelse zinnen
leuke engelse teksten
liefdes zinnen
spreekwoorden en gezegden
feest teksten

hebben we het over teksten dan is het bruggetje naar leuke plaatjes met teksten snel geslagen. ook deze vind je snel bij moppenton.nl

leuke verjaardag plaatjes
verjaardag plaatjes
plaatjes
1001 verjaardagsplaatjes
verjaardag tekst plaatjes
felicitatie plaatjes
leuke liefdesplaatjes
trouwplaatjes met tekst
felicitatie tekstplaatjes
liefdeplaatjes
feest plaatjes
plaatjesz
mooie plaatjes
sinterklaasplaatjes
geboorteplaatjes
vintage plaatjes
1001 plaatjes tips
kerstplaatjes
leuke plaatjes
gedichten plaatjes
leuke tekstplaatjes
plaatjes met tekst

home © moppenton.nl, leuke auto moppen